ερσγοστασιο-eco-bau-small
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Καλώς Ορίσατε Στην EcoBau

Συνθετικα Κουφωματα σε Χαμηλες Τιμες και Πιστοποιημενα

Τα πιστοποιημενα Συνθετικα Κουφωματα της Eco bau, πέραν από τις χαμηλες τιμες τους, διακρίνονται για την άψογη αισθητική, τον σχεδιασμό και εγγυώνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της θερμικής και ηχητικής μόνωσης, της ασφάλειας και της τέλειας λειτουργικότητας χάρη στα άριστα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους.

Για αυτόν τον λόγο η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους Aluplast, Maco, GU, Roto, Dr Hahn, Hoppe πρώτων υλών και αξεσουάρ στα συνθετικα κουφωματα.

Με σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, η Eco bau μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις των σημερινών τεχνολογικών εφαρμογών στον τομέα των κουφωματων. Η εμπορική δραστηριότητα της Eco bau καλύπτει με άνεση τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς υποστηρίζοντας το δίκτυο των συνεργατών της με κέντρο διανομής στην Αθηνά.

Συνθετικα Κουφωματα Τιμες Εξαιρετικες και Ποιοτητα

Ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών είναι ανεπτυγμένο σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση οικονομοτεχνικών μελετών προσφέροντας τις καλύτερες σε συνθετικα κουφωματα τιμες, και παρέχουμε υπηρεσίες after-sales service αναπτύσσοντας έτσι μία σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Η συμμόρφωση δε της εταιρείας σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας πιστοποιείται με τη σήμανση CE σε όλα τα προϊόντα μας.

Δείτε εδώ διάφορες χρήσιμες πληροφορίες για τα συνθετικα κουφωματα pvc και όχι μόνο που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις σωστές επιλογές.

Ζητήστε Online Προσφορά!

Αποκτήστε τα ποιοτικότερα συνθετικά κουφώματα της αγοράς!

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου.
Ζητήστε Online Προσφορά!

Ποιοι Είμαστε

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα στην αγορά. Θέλουμε κάθε σπίτι να μπορεί να απολαμβάνει την ποιότητα της EcoBau στην χαμηλότερη δυνατή τιμή χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα.
Η φιλοσοφία μας είναι να βάζουμε τον πελάτη πάντα πρώτο. Θέλουμε να έχουμε όχι απλά ικανοποιημένους πελάτες αλλά πραγματικούς οπαδούς.
Η υπόσχεσή μας είναι πως θα μείνετε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Κρατούμε πάντα τις υποσχέσεις μας όπως μπορούν να διαβεβαιώσουν και οι πελάτες μας.

Σε συνεργασία: