Συνθετικά (Pvc) Κουφώματα σε ανταγωνιστικές τιμές με εγγυημένη ποιότητα

Συνθετικά (PVC) κουφώματα κορυφαίας ποιότητας που κατασκευάζονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου.

  • Κορυφαία αισθητική
  • Κορυφαία ποιότητα
  • Υψηλή θερμομόνωση (Uf=1,3 W/m2K – 0,76 W / m² K.)
  • Υψηλή ηχομόνωση
  • Δεν κιτρινίζουν
  • Δεν σκεβρώνουν
  • 12ετής εγγύηση
  • Εύκολη εγκατάσταση

Στην Eco-Bau θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από συνθετικά (PVC) κουφώματα σε μεγάλο εύρος τιμών. Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως συρόμενα κουφώματα, ανοιγόμενα και κεντρικές εισόδους.

Τα συνθετικά κουφώματα της Eco-Bau δεν ιδρώνουν από την διαφορά θερμοκρασίας, είναι απολύτως στεγανά και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τα Κουφωματα Pvc της Eco bau πωλούνται στις καλυτερες τιμες και αποκλειστικά από επιλεγμένους συνεργάτες έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουμε ποιότητα εγγυημένη για πολλά χρόνια.

Για να εξασφαλιστεί η αλυσίδα ποιότητας μέσα από την παράδοση, τη συναρμολόγηση, την επισκευή και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, οι συνεργάτες μας υποβάλλονται σε εκτεταμένη κατάρτιση καθώς παρακολουθούν προγράμματα σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρείας μας και τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές.

Οι συνεργάτες μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στα κουφωματα pvc, ως εκ τούτου έχουν την καλύτερη τεχνογνωσία και ικανότητα διαχείρισης τους.

Τι θα κερδίσω από την αλλαγη των κουφωματων σε κουφωματα Pvc;

Ο άμεσος στόχος σε μια κατοικία είναι η Εξοικονόμηση Ενέργειας και Χρημάτων. Η αντικατάσταση των παλαιών τύπου με σύγχρονα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα μειώνει δραστικά τις ενεργειακές απαιτήσεις στην κατοικία. Εάν για παράδειγμα, σε μια κατοικία υπάρχουν παλαιού τύπου με μονό τζάμι, αλουμινίου ή και ξύλου, εφόσον αντικατασταθούν με σύγχρονα θερμοδιακοπτόμενα με ενεργειακούς υαλοπίνακες, τότε, οι ενεργειακές απώλειες μπορούν να μειωθούν έως και 80%. Εάν υπάρχουν νεότερης γενιάς με απλή διπλή υάλωση και αντικατασταθούν με σύγχρονα, τότε οι ενεργειακές απώλειες μπορούν να μειωθούν έως και 30%.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα στην αγορά. Θέλουμε κάθε σπίτι να μπορεί να απολαμβάνει την ποιότητα της EcoBau στην χαμηλότερη δυνατή τιμή χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα.
Η φιλοσοφία μας είναι να βάζουμε τον πελάτη πάντα πρώτο. Θέλουμε να έχουμε όχι απλά ικανοποιημένους πελάτες αλλά πραγματικούς οπαδούς.
Η υπόσχεσή μας είναι πως θα μείνετε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Κρατούμε πάντα τις υποσχέσεις μας όπως μπορούν να διαβεβαιώσουν και οι πελάτες μας.
onlineoffer1
αντιπορσωποι-eco-bau-banner1
koufomata-pvc-ideal4000-1

IDEAL 4000 (SL, RL)

Συνθετικά κουφώματα 5 θαλάμων. Οικονομική επιλογή, μεγάλη θερμομόνωση και ηχομόνωση.

koufomata-pvc-4000-new-compressor

IDEAL 4000 NEW (SL, RL)

Νέα σειρά pvc κουφωμάτων 6 θαλάμων με κάσα 85 mm για μεγαλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση.

koufomata-pvc-5000-compressor

IDEAL 5000 (SL, RL)

Συνθετικά κουφώματα 5 θαλάμων με κάσα 70 mm και 3 επίπεδα σφράγισης, δύο στο φύλλο και ένα στην κάσα.

koufomata-pvc-ideal8000-1

IDEAL 8000 (SL, RL)

PVC κουφώματα 6 θαλάμων με κάσα 85 mm. Διαθέτουν 3 επίπεδα σφράγισης και τριπλό τζάμι.

συνθετικα-κουφωματα-κυρια-εισοδος3-300×200

IDEAL ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ

Πόρτες εισόδου από PVC υψηλής αισθητικής αλλά με μεγάλη προστασία από τα καιρικά φαινόμενα αλλά και διάρρηξης.

κουφωματα-με-επενδυση-αλουμινιου3

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε ειδικές κατασκευές συνθετικών κουφωμάτων όπως το IDEAL RENOVATION 40 και το ALUSKIN 8000.

Ζητήστε Online Προσφορά!

Αποκτήστε τα ποιοτικότερα συνθετικά κουφώματα της αγοράς!

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου.
Ζητήστε Online Προσφορά!