Παρέχουμε εγγύηση για όλα τα προϊόντα μας. Η διάρκεια της περιόδου εγγύησης εξαρτάται από τον τύπο του προϊόντος που αγοράζεται στο δίκτυο πωλήσεων της Eco bau. Στην περίπτωση των παραθύρων είναι 12 χρόνια.

Η εγγύηση αρχίζει από την ημερομηνία αγοράς και είναι σε ισχύ με την προϋπόθεση της σωστής εγκατάστασης και καλής χρήσης των προϊόντων, σύμφωνα με τις οδηγίες για τον καθαρισμό και την συντήρηση της Eco bau.

Η Εγγύηση καλύπτει:

  • Ανθεκτικότητα και αντοχή των προφίλ
  • Κατασκευαστικούς αρμούς
  • Αποδοτικότητα των εξαρτημάτων και διαφύλαξη των λειτουργιών τους
  • Κατάλληλα μονωτικά λάστιχα
  • Διατήρηση του χρώματος του εργοστασίου στα προφίλ

Η Εγγύηση δεν καλύπτει:

  • Συντήρηση παράθυρα
  • Εξωτερική δροσιά στο γυαλί
  • Θραύσης του γυαλιού που οφείλονται στη χρήση
  • Ασήμαντα ελαττώματα, τα οποία δεν επηρεάζουν την αξία χρήσης των παραθύρων

Οι επισκευές εγγύησης πραγματοποιούνται  από τους κατά τόπους αντιπρόσωπους που έχουν πραγματοποίησει την πώληση, όχι αργότερα από 30 ημέρες από την ημερομηνία της καταγγελίας. Με την εκ των προτέρων συμφωνία με τον πελάτη, η περίοδος αυτή μπορεί να αλλάξει.

Συμβουλές για την καθαριότητα, την συντήρηση και τον αερισμό στα συνθετικά κουφωματα

καθαριότητα των προφίλ στα κουφωματα Pvc

Τα κουφωματα Pvc της Aluplast κατασκευάζονται από ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας και εύκολο στην συντήρησης συνθετικό υλικό. Για το καθάρισμα τους χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό με ουδέτερο PH και μαλακό σφουγκάρι, σκόνες και τυχόν ρύποι απομακρύνονται μ αυτόν τον τρόπο εύκολα, το στέγνωμα τους θα πρέπει να γίνετε με μαλακό πανί.

Θα πρέπει προσέξετε και να απομακρύνετε τυχόν ξένα σώματα από τους θαλάμους απορροής των υδάτων (στις κάσες) για να μπορεί το νερό να φεύγει ελεύθερα.

Απαγορεύετε η χρήση καθαριστικών με μικρόκοκκους που καταστρέφουν την λεία επιφάνεια ή χημικά, όπως διαλυτικά χρωμάτων, βενζίνη ή πετρέλαιο καθώς επίσης και το τρίψιμο των επιφανίων με γυαλόχαρτο, σύρματα, μεταλλικές βούρτσες, μεταλλικές σπάτουλες και σκληρά σφουγγάρια. Η συχνότητα στο καθάρισμα θα πρέπει να είναι ανάλογη με το πόσο βρόμικα είναι τα συνθετικά κουφώματα. Σε περίπτωση που υπάρχουν ρύποι στα κουφώματά σας που δεν απομακρύνονται με τους προαναφερόμενους τρόπους, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον ειδικό.

καθαριότητα των ελαστικών των κουφωμάτων Pvc

Τα λάστιχα στα συνθετικα κουφωματα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας συνθετικό υλικό, μεγάλης αντοχής στις καιρικές συνθήκες και στον χρόνο. Ενώ καθαρίζετε τα κουφώματά σας, θα πρέπει να καθαρίσετε και τα λάστιχα από σκόνες και βρομιές.
Χρησιμοποιώντας ειδικά έλαια σιλικόνης, μπορείτε να διατηρήσετε την ελαστικότητα και την λειτουργικότητά τους κατά πολύ.

καθαριότητα των μηχανισμών των κουφωμάτων

Οι μηχανισμοί διατηρούν την κινητικότητα και λειτουργικότητά τους με τον ψεκασμό γράσου. Τα κινητά μέρη του μηχανισμού θα πρέπει να λιπαίνονται με λίγες σταγόνες λάδι, ενώ τα σημεία κλειδώματος θα πρέπει να επαλείφονται με γράσα χωρίς περιεκτικότητα σε οξύ ή με βαζελίνη.
Με αυτό τον τρόπο διατηρείτε τη λειτουργικότητα του κουφώματός σας.
Σε περίπτωση που χρειαστείτε επιπρόσθετες πληροφορίες στο θέμα, παρακαλούμε καλέστε μας στο 21077112793.

αερισμός και θέρμανση

Τα σύγχρονα συνθετικα κουφωματα είναι έτσι μονωμένα, ώστε να μην γίνεται φυσική ανανέωση του αέρα. Αυτός που φροντίζει για την απαραίτητη ανανέωση του αέρα, μπορεί με τα σύγχρονα συνθετικά κουφώματα να εξοικονομήσει έξοδα θέρμανσης και να πετύχει ένα υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον.
Γρήγορος και αποτελεσματικός είναι ο αερισμός αντικριστών κουφωμάτων, γιατί ένα μόνο ανοιχτό παράθυρο πολλές φορές δεν επαρκεί. Πέντε λεπτά αρκούν για την ανανέωση του αέρα. Για αερισμό με κουφώματα σε ανάκλιση, χρειάζονται τουλάχιστον 10 λεπτά.
Για την υποστήριξη της ανανέωσης του αέρα μπορούν να τοποθετηθούν στα κουφωματα Pvc τα συστήματα αερισμού microventilation

Το καθάρισμα στα νέα σας συνθετικα κουφωματα μετά την τοποθέτηση τους

Παρά τη μεγάλη προσοχή κατά την τοποθέτηση τους μπορεί να παραμείνουν ακαθαρσίες, όπως υπολείμματα σοφά, πολτός ταπετσαρίας, κόλλες, πιτσιλιές χρώματος κλπ.  απομακρύνονται με μια ημίσκληρη πλαστική σπάτουλα με προσεκτικό πλάγιο ξύσιμο και πέρασμα με βρεγμένο πανί.

Υπολείμματα κόλλας και χρώματος στις επιφάνειες των τζαμιών, μπορούν να  αφαιρεθούν με προσοχή λεπίδα ή φαλτσέτα πλάγια τοποθετημένη.